Linn har over 20 års erfaring som AD/Grafisk designer fra både byrå og som selvstendig næringsdrivende. Hun jobbet i reklamebyrå i 12 år, før hun i 2012 startet sitt eget selskap som freelancer i 2012. Linn har jobbet tett med Berg Allum i hele sin periode som freelancer (7 år) – og har hatt ansvar for flere av våre største designprosjekter. Linn er lidenskapelig opptatt av design. Målet hennes er å skape positive følelser og gode resultater for kundene gjennom visuell kommunikasjon. Hun har blant annet jobbet med kunder som Litex/Protan, Jotun, Saint Gobain, Aksel Hansson, Vestfoldarkivet, AIG, Adstate m. fler, og hun har selvfølgelig laget den nye profilen til Berg Allum. Kundelisten er lang etter så mange år i bransjen, og hun jobber fortsatt tett med flere av de nevnte.

Linn design, som vi kaller henne, ettersom vi har to Linn´er i Berg Allum, kan gjøre alt fra å skape nye merkevareidentiteter og fullstendig profil til design for digitale løsninger. I tillegg til solid kunnskap om trykkmateriell, har hun også de siste årene opparbeidet seg mye kunnskap om universell utforming og brukeropplevelser på nett.

Linn er kreativ, engasjert og nøyaktig. Hun er opptatt av at alle detaljer skal være på plass, for den beste visuelle opplevelsen. Hun har svært god marketingforståelse og har også et strategisk hode.

Linn er utdannet innen Grafisk Design og markedsføring.

Snakker noe høyt i kontorlandskapet, aller mest med seg selv (men heldigvis også litt med oss andre).