Lisa er utdannet ved BI innen markedsføring og ledelse, med spesialisering innen salg. Hun har et brennende engasjement for sitt felt og styrer alt sitt arbeid mot at kunden skal tjene mer penger. Lisa har erfaring fra begge sider av bordet og kommer senest fra treningskjeden EVO Fitness, som nasjonal markedssjef. Hun har ellers solid erfaring som selger og key account manager innenfor dagligvare og kosmetikkbransjen.

Lisa jobber mye med strategiarbeid med tilhørende handlingsplaner – og hjelper også med gjennomføringen. Lisa er rå på salg; hun bistår flere av våre kunder med salgsledelse eller skreddersydde salgskurs tilpasset deres behov og ønsker. Hun er også svært opptatt av digitale medier og bistår mange av kundene våre med alt fra strategi for sosiale medier til utvikling av kampanjer på Facebook. Lisa holder også skreddersydde kurs i sosiale medier. Syns du det er vanskelig å holde deg oppdatert innen sosiale medier og er du ute etter smarte tips og triks for å lykkes? – Ring Lisa.

Spesialfelt: Strategiprosesser, prosjektledelse, sosiale medier, skreddersydd salgstrening, profilarbeid, fotoprosjektering, kreative prosesser, produktutvikling, skilt/profilering.

 

Hvis du lurer på hvor Lisa er så gå etter latteren. Den sitter løst, runger høyt og er umulig å ikke bli smittet av.