Pia er en erfaren leder og rådgiver med bred strategisk bakgrunn. Hun har et brennende engasjement for hva som kan bli bedre, og er opptatt av tydelige mål og resultater.

Pia er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen og har tidligere jobbet i Arthur Andersen og EY. Her var hun sentral i å bygge et av landets ledende rådgivningsmiljø i EY Advisory og har mange års erfaring fra å jobbe med forbedringer og endringsprosjekter innenfor ulike bransjer. Hun har jobbet med flere av Norges største konsern, samt med små og mellomstore bedrifter. Hun har også hatt flere lederposisjoner i EY, og var over flere år ansvarlig for rekruttering til EY Advisory.

Nysgjerrig, positiv og engasjert! God på å håndtere komplekse grensesnitt, samt å involvere de rette personene. Setter strenge krav til kvalitet, struktur og involvering, og har samtidig stor gjennomføringskraft. Blir ansett som et sikkert kort for å løse vanskelige oppgaver, samt oppnå resultater i team og i samarbeid med kunden.

Spesialfelt: Strategi, problemløsning, ledelse, organisasjonsdesign og implementering av nye driftsmodeller, målstyring og lønnsomhetsfokus.

Pia er et utpreget ja-menneske – og har etter hjemflyttingen til Sandefjord allerede latt seg verve (lure☺) som både håndballtrener på favorittlaget STIF og til foreldreutvalget på skolen.