Kontakt oss

Marked.no

Berg Allum kom inn som et friskt pust med ekstremt høyt tempo og bidro til stort engasjement hos alle involverte i marked.no. Vi ser tilbake på denne prosessen som veldig nyttig og inspirerende. Energien til de ansatte i Berg Allum kombinert med god kompetanse ga oss et påfyll i hverdagen til å gasse på videre mot nye høyder.

Line Høienholm
Kommersiell direktør

Marked.no har en svært dyktig gjeng med ansatte som er fulle av trøkk og gjennomføringsevne. De så i høst at det var behov for å reposisjonere seg og legge en enda tydeligere struktur og plan for vekst. Da kontaktet de oss. Vi bidro med strategi og handlingsplan, mens mye av utviklingen ble gjennomført av Marked.no og Komplett Groups flinke inhouse-byrå, i tett dialog med oss.

 

DETTE GJORDE VI FOR MARKED.NO: 

Dagligvarer på nett vokser og Marked.no står midt i en ekspansiv vekstfase. Folk vil ha det enkelt, men likevel tar det tid å endre vaner. Vi bidro med en justert kommunikasjonsstrategi, som blant annet resulterte i tydeligere merkefordeler, nytt slagord og optimalisering av nettbutikken. Videre foreslo vi en konkret handlingsplan for ytterligere vekst, som skulle sikre økt trafikk til nettbutikken og økt salg. Når det gjelder sosiale medier så jobbet vi frem en rekke forslag til kampanjer på Facebook og struktur for kampanjeplanlegging som markedsavdelingen tok videre selv. Vi bisto også med forslag til optimalisering av nyhetsbrevene, oppsett av noen automatiserte løp og mulige CRM-tiltak.

I hele prosjektfasen jobbet vi som en utvidet del av Marked.nos markedsavdeling, der målet var klart: Vekst! Både i prosjektperioden, men også ved å legge en langsiktig plan og struktur for å sikre kontinuerlig vekst.