Salgsprosesser og CRM-verktøy

Excel eller Post-Its som «salgssystem?»

Bruker selgerne dine fortsatt Excel og Outlook til å organisere salgsmulighetene sine? Noen bruker kanskje til og med notatbøker og Post-it lapper?  Du har sikkert tenkt at det finnes en bedre måte å organisere salgsprosessen på. Samtidig er du sikkert skeptisk til om selgerne dine ville brukt et CRM-system.

Nye, lettbeinte systemer gjør organiseringen enklere

Tidligere var CRM-systemer forferdelig tungrodde. Det tok en hær med konsulenter flere måneder å implementere dem. Heldigvis har mye forandret seg de siste par åra. Det har kommet lettbente verktøy på banen, som er enkle og morsomme å bruke.

Oversikt, påminnelser og umiddelbar rapportering

Og, når salgsteamet faktisk ønsker å bruke CRM-verktøyet er fordelene enorme. De får bedre oversikt over salgsmulighetene de jobber med og mulighet til å planlegge og prioritere. De får påminnelser om hva de skal følge opp og når. Og sist, men ikke minst får alle i organisasjonen tilgang til umiddelbar rapportering.

Vanskelig å velge i jungelen av systemer? Vi hjelper dere!

Samtidig er det ikke bare bare å skulle velge et verktøy. Det finnes hundrevis på markedet, som alle tilbyr noe forskjellig. Utgangspunktet er å forstå behovet til akkurat din organisasjon. Salgsprosessen og rutinene dere følger. Med disse på plass kan vi velge verktøy som er perfekt match for akkurat dere. Et verktøy som gjør selgerne mer effektive og forenkler hverdagen deres.

Vi i Berg Allum har jobbet med mange små og store salgsteam og er opptatt av å være orientert om de siste verktøyene og trendene i markedet. Vi er 100% uavhengige og kan bistå i å kartlegge muligheter og hjelpe dere å velge system.  Vi ønsker å gi selgerne dine en enklere, mer effektiv hverdag. Ta kontakt med Pål for en uforpliktende prat.