Salgstrening – fra ordrekontor til salgsorientert organsisasjon

Er din bedrift preget av å vente på ordre? Har dere vurdert salgstrening for de ansatte i din bedrift?

 

Eller kjenner du deg igjen i følgende utsagn:

«Jeg skulle ønske de ansatte var mer proaktive når det gjelder å hente inn nye kunder og se muligheter hos de eksisterende. De fleste er flinke og hyggelige med kundene, men de anbefaler sjelden noe ekstra selv om de ser at kunden kunne hatt bruk for det. De ønsker ikke å fremstå masete.»

 

Svært mange bedrifter har levd godt og lenge på å være et ordremottak. Kundene har strømmet til og kapasiteten har vært utnyttet tilfredsstillende. Mens markedene stadig blir større og konkurransen tilspisser seg så sliter mange bedrifter med å få de ansatte til å endre mentaliteten. Bedriftene blir mer og mer avhengig av at alle bidrar aktivt til innkommende ordre. Mange bedrifter har også høyt fagutdannede ansatte med mye kundekontakt som syns det er vanskelig å mestre balansen mellom det å være en god rådgiver og en masete selger.

Gjelder dette din bedrift? Ta kontakt med Lisa for å se hvordan dine ansatte kan gå fra passive ordremottakere til relasjonsbyggende salgsorienterte medarbeidere som skaper resultater. Vi lager skreddersydd salgstrening tilpasset din bedrifts utfordringer.

 

Pakkene innholder ofte:

  • Motiverende og teambyggende samlinger med salgstrening
  • Hjemmelekser
  • Oppfølging underveis
  • Målinger