Kontakt oss

Dette får du hos oss

  • En samarbeidspartner som fungerer mer som din forlengede arm i markedsavdelingen enn et eksternt byrå. Vi er fremoverlente og entusiastiske – og følger deg helt i mål hvis du vil.
  • Alt på et sted – vi håndplukker de beste spesialistene til akkurat ditt behov. Vi er en rådgiver som kjenner det meste og de fleste i marketingverdenen. Vi vet hvilke leverandører du burde bruke på hva – og kan koordinere alt for deg hvis du vil, slik at du får alt på ett sted – uten at vi tar påslag på underleverandører
  • Detaljerte timelister hver mnd. – du skal alltid vite hva du betaler for

Vi holder til i hjertet av Vestfold, i vårt kjære Sandefjord – men kundene våre er både i Oslo, Grenland og Stryn i tillegg til i Vestfold. Vi er ukentlig i Oslo – og kommer dit hvor kundene våre er. Vi hjelper alt fra små bedrifter som trenger å vokse, til større konsern med alt innenfor strategi og markedføring.

Fire grunnprinsipper:

Vi jobber etter disse prinsippene – og ser at så lenge vi følger disse så BLIR det resultater:

GRUNNMUR

Gjennom vår kompetanse og grundighet skal vi sikre at kundene har riktig markedsstrategi i bunnen FØR de begynner med design og markedsaktiviteter.

«Hvem snakker du til, hva skiller deg fra konkurrentene og treffer du med budskapet?»

MÅLBARHET

Vi har alltid fokus på de tiltakene som gir økonomiske resultater for kunden, på kort eller lang sikt. Vi sikrer at du får maksimalt igjen for hver investerte reklamekrone.

«Hvor mye penger tjener dere på tiltakene?»

KONKRET PLAN

Vi gir ALDRI forslag til forbedring uten å levere en konkret plan for gjennomføring.

«Hva må Trine gjøre på tirsdag og Ole på onsdag – og hvem følger opp?»

GJENNOMFØRBARHET

Vi foreslår tiltak basert på dine faktiske forutsetninger (økonomiske og menneskelige

begrensninger tatt i betraktning) og vi hjelper deg å få det gjort. Enten gjør du hele jobben selv, eller vi hjelper dere på veien.