mobile bilde
mobile bilde

Dette får du hos oss

  • For mange fungerer vi mer som bedriftens forlengede arm enn tradisjonelle eksterne byråer. Vi er fremoverlente, jordnære og entusiastiske – og følger deg helt i mål hvis du vil.
  • Vi er alltid , og sørger for effektive og smidige prosesser. Svarer raskt, tar initiativ og sørger for fremdrift. Du er i trygge hender hos oss.
  • Vi er 100% uavhengige. Du får ærlige råd, og vi behandler ditt selskap som om det var vårt eget
  • Detaljerte timelister hver mnd. – du skal alltid vite hva du betaler for

Vi holder til i hjertet av Vestfold, i vårt kjære Sandefjord – men kundene våre er over hele landet. Vi jobber også med flere internasjonale selskaper. Vi er ukentlig i Oslo – og kommer dit hvor kundene våre er. Vi hjelper alt fra små bedrifter som trenger å vokse, til større konsern med alt innenfor strategi, markedføring og design.

Fire grunnprinsipper:

Vi jobber etter disse prinsippene – og ser at så lenge vi følger disse så BLIR det resultater:

GRUNNMUR

Gjennom vår kompetanse og grundighet skal vi sikre at kundene har riktig markedsstrategi i bunnen FØR de begynner med design og markedsaktiviteter.

«Hvem snakker du til, hva skiller deg fra konkurrentene og treffer du med budskapet?»

MÅLBARHET

Vi har alltid fokus på de tiltakene som gir økonomiske resultater for kunden, på kort eller lang sikt. Vi sikrer at du får maksimalt igjen for hver investerte reklamekrone.

«Hvor mye penger tjener dere på tiltakene?»

KONKRET PLAN

Vi gir ALDRI forslag til forbedring uten å levere en konkret plan for gjennomføring.

«Hva må Trine gjøre på tirsdag og Ole på onsdag – og hvem følger opp?»

GJENNOMFØRBARHET

Vi foreslår tiltak basert på dine faktiske forutsetninger (økonomiske og menneskelige begrensninger tatt i betraktning) og vi hjelper deg å få det gjort. Enten gjør du hele jobben selv, eller vi hjelper dere på veien.