Bypost Norge

Utarbeidelse av en god, engasjerende og strukturert Powerpoint-presentasjon som skulle formidle ByPost sin historie.

Det vanskeligste med å markedsføre ByPost er å finne de rette begrepene og bildene som vekker nysgjerrighet og mulighet for videre salgsprosess.

Veiledningen, rådgivningen og utførelsen som Helene Berg Allum og hennes team ga oss, har gitt oss økt oppmerksomheten rundt vår bedrift, i så stor grad at vi ser det på omsetning, besøk på hjemmesider/SoMe plattformer og flere henvendelser til salgsapparatet.

Vi er utrolig fornøyd over kvaliteten på det arbeidet som er levert så langt og ikke minst responstiden når jeg trenger rask bistand.

Linn Fagerberg
HR Leder, ByPost as.

 

ByPost leverer hente-, bringe- og frankeringstjenester for bedriftsmarkedet. ByPost i Vestfold har et fantastisk samfunnsengasjement – og har bygget opp bedriften med ansettelser av folk som har falt utenfor arbeidsmarkedet. De har bevist at det er mulig å skape vinn-vinn situasjoner: De får folk i jobb samtidig som de bygger en lønnsom bedrift. De har vunnet flere priser for sitt engasjement.

 

DETTE GJORDE VI FOR BYPOST NORGE:

  • Powerpoint-presentasjoner

Mange ønsker å høre ByPosts historie. Da Bypost vant Ringer i Vannet prisen i 2016 og skulle holde en stor presentasjon, bisto vi med å lage en god Powerpoint-presentasjon. Vi jobbet frem en struktur og historiefortelling som ville engasjere, laget powerpoint – mal, fant alle bilder og overganger, samt laget stikkordsmanus. Presentasjonen tok ByPost seg av på en glitrende måte selv.

Vi laget også en Powerpoint-presentasjon for et annen publikum ved en senere anledning.