Hasås

Bistår Hasås sin markedsavdeling med diverse markedsarbeid. Har blant annet utviklet produktkonseptet Stjernepanel.

For Hasås har det å jobbe med Berg Allum virkelig gitt oss et løft. En gjeng med engasjerte og kreative mennesker som har både evne og vilje til å sette seg inn i våre produkter, vår bransje og våre utfordringer. Vi er på ingen måte ferdige, og håper å fortsette det gode samarbeidet med Berg Allum.

Elin Hasås Pettersen

Markedssjef

 

Hasås er en av landets ledende leverandører av trevirke. Familiebedriften fra Kodal har levert kvalitetskledning, panel, gulv og terrasser siden 1957 – og har hatt en jevn og sikker ekspansjon. I dag har Hasås nær 80 ansatte og omsetter for 280 MNOK. Med et brennende engasjement for faget – og med kunden i fokus, lykkes Hasås svært godt i sin bransje.

Vårt samarbeid med Hasås startet tidlig i 2017. Vi har siden den gang fått gleden av å jobbe med dem på en rekke ulike og spennende prosjekter, med utviklingen av produktkonseptet «Stjernepanel» i spissen.

Hasås ønsket en tydligere strategi for sitt interiørpanel, og slik begynte vårt samarbeid. Vi utviklet produktkonseptet «Stjernepanel», med et mål om å gjøre det enklere for folk å velge riktig interiørpanel. Vi utarbeidet ulike stilarter som folk kan identifisere seg med. Stjernepanel fikk sin egen visuelle profil og logo, samt slagord. Også de fire stilartene fikk sine egne navn, logo og visuelle identitet. I tillegg til at vi gjorde en større jobb med å samle inn/ ta bilder som representerer de ulike stilene.

Arbeidet vårt gikk videre ut på fornye nettsiden, inkludert struktur, design- og tekstarbeid. Vi har også utviklet innholdet til deres blogg. I tillegg har vi laget handlingsplan for Stjernepanel, hvor vi også har stått for gjennomføring av flere tiltak. Som blant annet utvikling av diverse markedsmateriell til forhandler med for eksempel displayer, vareprøvekofferter, plakater og brosjyrer. Vi hadde også salgscoaching og oppfølging av salgsavdelingen under lanseringen av Stjernepanel.

Det nye produktkonseptet og alle tiltakene som er utført i forbindelse med dette, har bidratt til en betraktelig salgsøkning for Hasås sitt interiørpanel.

I tillegg til Stjernepanel, bistår vi Hasås med diverse markedsarbeid. Blant annet har vi det operative ansvaret for Facebook. Vi har videre laget ulike powerpoint-presentasjoner, utarbeidet kundeundersøkelse og markedsmateriell for flere produktkategorier. Vi har i tillegg jevnlige møter med Hasås sin markedsavdeling, hvor vi jobber med planlegging av diverse markedsaktiviteter.

 

DETTE HAR VI GJORT FOR HASÅS:

  • Utviklet produktkonseptet Stjernepanel, inkl. visuell profil og tekst.
  • Fornyelse av nettside, inkl. struktur, design og tekst
  • Utarbeidelse av diverse markedsmateriell; bl.a. display, plakater, roll ups, buttons, produktemballasje, vareprøvekofferter, messevegger og brosjyrer.
  • Powerpoint presentasjoner
  • Salgscoaching
  • Kundeundersøkelse
  • Content
  • Sosiale medier
  • Relasjonsmarkedsføring (CRM)/ nyhetsbrev
  • Handlingsplaner