Torp Booking

Konseptutvikling for ny brosjyre, herunder foto, design, tekst og prosjektledelse.

Berg Allum Consulting var en god samarbeidspartner for oss i Torp Booking. De kom med gode løsninger for hvordan vi kunne skille oss bedre ut i markedet og de gjennomførte prosjektet i høyt tempo. Vi var veldig fornøyde med resultatet!

Amaia Jensen
Leder Torp Booking

 

Torp Booking er et reisebyrå som holder til på Torp Sandefjord Lufthavn. De selger pakkereiser til både private, grupper og bedrifter, og har enorm kunnskap om destinasjonene. 

DETTE GJORDE VI FOR TORP BOOKING: 

  • Konsept
  • Tekst
  • Design
  • Foto

Torp Booking ønsket å fornye sin brosjyre for privatmarkedet. Vi utviklet nye konsepter for å løfte måten å kommunisere i brosjyren, herunder konseptet ”Blåtur” (for dem som vil bli overrasket) og personalisering av brosjyren. Vi var så imponert over kunnskapsnivået til gjengen på Torp Booking og mente de burde dele mer av denne. De var enige. Basert på dette tok vi nye studiobilder av de ansatte og frontet hver og én i brosjyren – sammen med sine beste tips på sine favoritt-destinasjoner. Berg Allum Consulting hadde også ansvaret for brosjyredesignet, mye av teksten og prosjektledelse.