Ta et skrivekurs for å tiltrekke deg flere kunder

Ønsker du flere besøk til din nettside og blogg? Ønsker du å selge flere tjenester eller produkter? Da kan vårt skrivekurs hjelpe deg!

Du kan bestille et skreddersydd tekstkurs tilpasset din bedrift eller du kan melde deg på vårt generelle skrivekurs. Kursene tar utgangspunkt i velprøvde teknikker og skrivetips for hvordan du skriver for nett. Vi hjelper din bedrift til å bli mer synlig, få større oppmerksomhet og flere besøk til nettsiden. Vi jobber også med teknikker som gir flere konverteringer i form av salg, timebestillinger, nedlastinger eller andre mål din bedrift har.

GENERELLE SKRIVEKURS:

Hva lærer du?

Kurset er kort og effektivt og varer kun 2 timer. Prisen er 990,- eks. mva. per deltaker og etter endt kurs vil du sitte igjen med noen tips og triks til hvordan du:

 • Skriver tekster som funker på nett
 • Strukturerer teksten din
 • Optimaliserer for søkemotorer og mennesker
 • Får flere leads/potensielle kunder
 • Kommer i gang med skrivingen

Når og hvor?

Det er for tiden ingen planlagte skrivekurs, men vi kan skreddersy kurs til din bedrift. Les videre for mer informasjon om dette.

Kurset holdes i Berg Allum sine lokaler på dhub i Rådhusgata 15 i Sandefjord.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for deg som skriver tekster og produserer innhold til nettsider. Skriver du bloggartikler, nyhetsartikler eller statisk informasjon, så vil du få med deg tips som gjør at nettsiden din blir mer synlig og konverterer bedre.

Høres dette ut som noe du kan ha glede av?

Jeg vil ha oppsummering fra 8.mars hos Berg Allum

  Vi sender det ca 1 gang i måneden. Vi deler tips og triks fra faget vårt, samt byr på litt fjas. Du kan når som helst melde deg av.

Vi overholder selvsagt alle smittevernhensyn mht hygiene, avstand osv.

SKREDDERSYDDE SKRIVEKURS FOR DIN BEDRIFT

Hva lærer dere?

Vi tilbyr et skreddersydd skrivekurs for din bedrift hvor vi tar utgangspunkt i tekstene dere har på nettsiden i dag. Ta kontakt hvis du ønsker et skrivekurs for din bedrift.

Sammen ser vi på hvordan disse kan optimaliseres og forbedres for bedre å nå deres forretningsmål. Vi ser også på generelle skrivetips som struktur, og hvordan du kommer i gang med skrivingen i tillegg til hvordan din bedrift:

 • Optimaliserer for søkemotorer og mennesker
 • Får flere leads/potensielle kunder
 • Selger mer
 • Skaper oppmerksomhet og engasjement

Når og hvor?

Vi finner en dato som passer begge parter. Dere kommer med et ønske og vi tilpasser oss, og dere bestemmer om vi tar turen ut til deres arbeidsplass eller om dere ønsker å besøke oss. Vi holder til på dhub i Rådhusgata 15 i Sandefjord. Her har vi flere møterom som egner seg for skrivekurs.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for alle som skriver tekster til nett, uavhengig om det er bloggartikler, nyhetsartikler eller statisk informasjon.

Ta kontakt med audun@bergallum.no hvis du er ønsker et pristilbud på et skreddersydd kurs til din bedrift.