Vi har flyttet til Sandefjord sentrum

Vi har nettopp flyttet fra våre lokaler på Sandefjord Arena (tidl. Komplett arena) til Sandefjord sentrum. Vi har hatt mange flotte år på stadion, men nå er tiden kommet for å ta neste steg. Vi har vokst oss ut av lokalene våre – og vi har lenge hatt et ønske om å være med og bidra til et pulserende Sandefjord sentrum.

Kontorfellesskapet Dhub – vår nye arbeidsplass
Valget har falt på kontorfellesskapet Dhub i Rådhusgata 15, midt i byen (gamle DNB bygget vis á vis Byskolen). På Dhub har de satset stort på å skape et innovativt og urbant kontorfellesskap, hvor det skal være ekstra godt å jobbe. Vi i Berg Allum får vår egen avdeling, i tillegg til at vi kan benytte de flotte fasilitetene og ta del i felleskapet med alle de andre bedriftene.

Det gamle bankbygget midt i Sandefjord Sentrum er gjort om til et moderne og spennende kontorfellesskap; Dhub.

Vi vil bidra til et pulserende Sandefjord Sentrum
I Berg Allum er vi alle hjemflyttede Sandefjordinger med et brennende hjerte for byen vår. Vi vil bruke byen mer; Ta en lunsj på café. Gjøre noen ærend på vei hjem. Være mer i byen. I tillegg oppfordrer vi alle ansatte til å la bilen bli hjemme når de kan. Gjengen har ambisjoner om å gå og sykle til jobb så ofte som mulig, så blir vi både litt sprekere og litt grønnere😊

Vi ❤️ Sandefjord – og ønsker å være med å bidra til et mer pulserende sentrum. Foto: Sandefjord Byen vår.

Kunder og partnere – gled dere til å komme på besøk
På Dhub vil vi kunne ta i mot kunder og samarbeidspartnere i den hyggelige loungen, eller på et av de mange flotte møterommene. Workshops kan vi ha i den kreative hula «Velvet». Vi skal servere dere deilig kaffe og mat fra cafeen «Wine down» – og vi kan ha kveldsarrangementer. Til høsten planlegger vi å invitere til flere små og store arrangementer, både faglige og sosiale. Det er bare å glede seg!

Vi gleder oss! Fra Cafeen Wine Down kan vi servere kundene våre deilige småretter og god kaffe. Om kvelden kan vi ha arrangementer med vinservering.
Det blir fint å ha møter med kundene våre i de fine møterommene på Dhub.

Spennende miljø med mange innovative bedrifter
Kontorfellesskapet fylles nå gradvis opp av både techselskaper, start ups og etablerte selskaper. Vi ser  mange muligheter for fruktbare samarbeid på huset. Vi har allerede benyttet et av de dyktige utvikler-selskapene som tech-bistand for et prosjekt vi har med Johnson & Johnson Pharmaceuticals. Vi ser også flere andre potensielle leverandører så vel som kunder i miljøet. Ikke minst blir det sosialt og trivelig å ta del i fellesskapet.

Spennende samarbeidsmuligheter med de andre bedriftene på Dhub!

Takk for 9 flotte år på Komplett Arena
Fra vårt andre driftsår har vi holdt hus på Komplett Arena på Pindsle. Vi startet med å leie én tidligere VIP-losje hvor Per & Helene satt, med hylle i mellom seg😀. Etterhvert som vi ble flere, utvidet vi bare bortover gangen, men nå er det ikke mulig å utvide mer. Vi har hatt en fantastisk tid på Stadion, i tett samarbeid med både Sandefjord Fotball og våre andre naboer på huset; e2 Helse, Master Regnskap, Vestfold Fotballkrets, e2 Trening og Strøm Normann Helse. Vi har vært  tett på Sandefjord Fotball som sponsor og som blodfans. Vi har vært der gjennom fem trenerskifter (Walker, Sandstø, Bohinen, Powell og Cifuentes), store sportslige oppturer – og nedturer. Men mest av alt har vi vært del av den utvidede SF- familien – og og har blitt så glad i alle de fine folka!  Men selv om vi flytter til byen, så forsvinner vi ikke fra SF. Vi har nettopp signert ny sponsoravtale – og vi kommer fortsatt til å være en aktiv del av sponsor-nettverket, som bare blir bedre og bedre.


Takk for naboskapet alle på Komplett arena💙 Vi sees plutselig😀