Helene brenner for marketingfaget og har erfaring med alt fra innovasjonsprosesser, prosjektledelse, konsept- og reklameutvikling, CRM, analyser og ledelse. Har jobbet i Lilleborg (Orkla Brands) og Color Line, sist som salgs- og markedssjef i Color Line Cruises. Har også erfaring fra informasjonsarbeid og produkt PR fra Color Line konsernet. Utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i år 2000.

Hun er faglig ansvarlig i Berg Allum Consulting og er involvert i alle prosjekter på en eller annen måte. Hun er en dyktig strateg, samtidig som hun evner å sette ting ut i handling. Helene er ekstremt utålmodig og lever etter mottoet «alt som er gjort er gjort». Dette kommer kundene våre til gode; hun durer på og gir seg aldri!

Helene brenner spesielt for CRM, der hun ser store muligheter for mange norske selskaper. Hun har i sine snart 7 år i Berg Allum fått innsikt i utrolig mange bransjer, men mener prinsippene for markedsføring er de samme uansett: Det handler om å virkelig forstå kundene hva kundene dine vil ha – og levere nettopp det.

Spesialfelt: Strategi, CRM, vekstanalyser, markedsplan, operative handlingsplaner, spørreundersøkelser, reklameutvikling og få fart i prosesser.

Helenes styreverv
Sandefjord Lufthavn Torp (styremedlem 2017-)
Sandefjord Bredbånd KF (styremedlem 2013-)
Fønix (styremedlem 2014-)

Sandefjord Næringsforening (styreleder 2011-2015)

 

PS: Hold deg på en armlengdes avstand! Når Helene blir engasjert (som hun alltid er), veiver armene hit og dit, så du kan risikere å få deg en rett venstre.