mobile bilde

VIL DU JOBBE I BERG ALLUM?

Vi er alltid på jakt etter flinke folk. Send en åpen søknad da vel!

Vi vokser stadig og holder alltid øyne og ører åpne for den rette kandidaten. I tillegg til å ha den nødvendige marketingkompetansen og engasjement for faget, så er det aller viktigste at du er en type som vil passe inn hos oss. Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, så kan du være akkurat den vi leter etter.

  • Du brenner for å skape resultater med strategi og markedsføring som verktøy.  Du er sulten og har driv – og er  opptatt av å hele tiden utvikle deg
  • Du er selvstendig og trygg, du liker å ta ansvar – samtidig trives du godt med å jobbe i team
  • Du er nysgjerrig på nye muligheter og ny teknologi – og ikke redd for å teste ut ting
  • Du lærer fort, er fremoverlent – og elsker alt om er gjort
  • Du er sosial og liker å være med på middager og arrangementer med gode kollegaer – du liker å ha det moro!


Disse stillingene tar vi i mot søknader til

Senior rådgiver strategi & markedsføring

I rollen som senior rådgiver hos oss får du jobbe med spennende prosjekter, der du bruker din kunnskap, erfaring og handlekraft til å hjelpe kundene våre til lønnsom vekst.

Du får lede dine egne prosjekter og ha kundeansvar. Oppgavene spenner seg fra å utvikle merkeplattformer og strategier til å lage handlingsplaner og medieplaner og sette disse ut i handling. Dette kan være alt fra å bygge opp en helt ny merkevare til å hjelpe et veletablert selskap med å vokse 30% eller lage en strategi for kommunikasjon av bærekraft. For denne rollen må du ha høyere relevant utdannelse (helst Master) og solid erfaring med markedsarbeid, helst fra kundesiden som markedssjef eller tilsvarende, evt. erfaring fra byrå. Du må ha et strategisk hode, samtidig som du kan være operativ i å sette strategiene ut i handling.

Junior rådgiver strategi & markedsføring

Som junior rådgiver hos oss får du jobbe med spennende prosjekter, der du får lære og utvikle deg i jobben.

Du vil få lede prosjekter – og på sikt kunne få kundeansvar. For denne rollen må du ha høyere relevant utdannelse og du bør helst ha noen års erfaring  med markedsarbeid, gjerne fra kundesiden. Du må ha strategiske og analytiske evner, samtidig som du er operativ og lærer fort.  For søkere med  under 2 års erfaring ønsker vi karakterutskrift fra universitet/høyskole og videregående.

Grafisk designer med mye digital erfaring

Er du en erfaren grafisk designer som også kan lage nettsider i WordPress (fra scratch) eller har annen tilleggskompetanse (eks. tekst, idé, prosjektledelse, animasjoner, foto), så er vi interessert å høre fra deg.

Du er kreativ og har god estetisk sans – og har prosjekter du kan vise til. For denne rollen bør du ha utdannelse innen grafisk design, samt har erfaring med både design og gjerne flere områder innen kommunikasjon, fra byrå eller kundesiden.

Digital markedsfører

For denne rollen kan du ha mange type utdannelser, det viktigste er at du har solid erfaring og en breddekompetanse innen hele det digitale spekteret.

Du har erfaring med flere av disse oppgavene (men må ikke ha erfaring med alle): Sosiale medier (erfaring med business manager), nyhetsbrev, utvikling av nettsider (innhold og struktur,  men gjerne også utvikling), analyse og rapportering, Google SEO/SEM, netthandel, content (tekst eller video) eller attribusjon.  Du må være rask, strukturert og «på» samtidig som du kan tenke strategisk og se den store sammenhengen. Du er opptatt av å måle effekt og optimalisere.

Om Berg Allum
Berg Allum er et veletablert strategi- og markedsføringsbyrå som hjelper kundene våre med lønnsom vekst. Siden etableringen i 2010 har vi opparbeidet en stor kundeportefølje med alt fra mellomstore selskaper til store konsern. Hos oss får du bryne deg på mange bransjer og merkevarer – fra start ups til store kjente brands.

Hos oss blir du en del av et fantastisk arbeidsmiljø, med en engasjert gjeng som brenner for faget og kundene våre. Og vi er opptatt av å ha det moro på jobben! Vi har solide doser av både sosialt og faglig påfyll gjennom året. Lokalene våre (nå vi kommer tilbake fra hjemmekontor) ligger midt i Sandefjord Sentrum, i superfreshe lokaler på Dhub Nordic. Her er vi en del av et moderne kontorfellesskap med mange andre spennende bedrifter. Vi tror på frihet under ansvar, så hos oss får du en 100% fleksibel arbeidshverdag. Det betyr at du kan jobbe hvor og når det passer best for deg, så lenge dine kundeprosjekter leveres til avtalt tid og med høy kvalitet.

Vi tar alltid i mot åpne søknader fra flinke folk som kjenner seg igjen i personbeskrivelsen! Om ikke du nailer alle krav, men bare vet at du er en Berg Allum type, så ta sjansen da vel!

Kortfattet søknad og CV sendes til:
per@bergallum.no

Spørsmål kan rettes til daglig leder Per Allum på telefon 913 97 026.