Møt Karoline Mundal

Vår nye digitale rådgiver

Denne dama slo ut 55 andre søkere da vi i Berg Allum utlyste en rådgiver-stilling i høst. 🤩 Vi er skikkelig glade fat denne dyktige markedssjefen har blitt en blir en del av Berg Allum.

Erfaren markedssjef med digital ekspertise

Karoline er en erfaren markedssjef, SoMe guru og innholdsskaper. Hun har vært med å bygge opp markedsplassen Tise, der hun som markedsansvarlig var med å løfte brukermassen fra 1000 til 300 000. For dette vant hun og Tise prisen «Årets Markedsfører» i 2017 (MFO).

Karoline kommer nå fra Egmont People hvor hun har vært markedssjef og jobbet med influencer marketing og utvikling av nye merkevarer. Karoline har en bachelor i medier og kommunikasjon, med fordypning i visuell kommunikasjon og har også utdannelse innen pedagogikk.


Foto: Aschehoug

Skaper av «Lek med mini»

Karoline er også skaperen bak konseptet «Lek med mini, sammen med Camilla Bruu Næsmo. De inspirerer tusenvis av småbarnsforeldre til kreativitet og lek med barna. Sammen har de gitt ut bok og driver instagramkontoen «Lek med mini», som har over 20 000 følgere.

Hjemflyttet småbarnsmor

Vi er skikkelig glade for at Karoline klarte å lokke mannen sin med tilbake til Tønsberg. Her har de bosatt seg nær skogen på Nøtterøy med to småbarn. Både Karoline og familien hennes er glad i å være aktive og bruker mye tid ute i naturen både ved sjøen og i fjellheimen.