Hjertnes Eiendom

Laget ny designprofil med et moderne og framtidsrettet uttrykk. Utarbeidelse av nettside og diverse markedsmateriell.

Berg Allum har hjulpet oss med et realt kommunikasjonsløft. De er solide rådgivere og leverer alltid gode resultater, samtidig som de er raske i sine leveranser.

Pål Badski

Daglig leder

 

Hjertnes Eiendom ble etablert i 1977 (tidligere Hotvedtmoen), og er et av Sandefjords største eiendomsselskap. De utvikler både bolig – og næringsprosjekter, og har et stort engasjement og hjerte for byutvikling. Alltid med et mål om å skape steder folk vil bo, jobbe og være.

Hjertnes Eiendom kom til oss med et ønske om å fornye profilen sin, i tillegg til at de hadde behov for en ny nettside. Vi hjalp dem å endre uttrykk, fra et tradisjonelt eiendomsselskap til en mer moderne og framtidsrettet profil. Vi utarbeidet ny nettside, i samarbeid med EasyWeb Norge.

På bakgrunn av den nye profilen, utviklet vi også en fornyet corporate presentasjon. I tillegg laget vi et nytt oppsett for kvartalsrapporter, inkludert design- og tekstarbeid. Vi har også bistått med konkrete kampanjer knyttet til enkelte eiendomsprosjekter, for eksempel kontorhotellet K19. Her har vi bistått med kampanjer i sosiale medier og printannonser.

 

DETTE GJORDE VI FOR HJERTNES EIENDOM:

  • Ny profil og designmanual
  • Corporate powerpoint presentasjon
  • Ny nettside, i samarbeid med EasyWeb Norge
  • Sosiale medier
  • Printannonser