Markedsundersøkelser

Vi tilbyr fastpris på markedsundersøkelser!

Vi tilbyr fastpris kr. 65 000*,- for web-baserte markedsundersøkelser.

Dette inkluderer:

  • Oppstartsmøte
  • Vi setter oss godt inn i din bransje & bedrift
  • Utforming av spørreskjema/undersøkelse
  • Teknisk tilrettelegging
  • Analyse og rapport med konkrete anbefalinger av tiltak for å skape vekst
  • Presentasjonsmøte og rådgiving veien videre

Ta kontakt om dette kan være noe for deg, så finner vi en løsning som passer. Alle undersøkelsene skreddersys 100%. Finner vi ut sammen at det er riktigere for deg med en kvalitativ undersøkelse (fokusgrupper eller dybdeintervjuer), så lager vi et tilbud til deg på det. Vi har lang erfaring med det også.

Innsikt er nøkkelen til vekst.

Det er først når du virkelig forstår hva som er drivere og barrierer for å velge akkurat ditt produkt eller tjeneste at du kan lage markedsføring som treffer. En kunde- eller markedsundersøkelse kan gi viktige svar om din målgruppe, som vil danne grunnlaget for all kommunikasjon. Noen ganger kan du også få innspill som gjør at du velger å justere litt på produktet eller tjenesten. Poenget er uansett at det er livsfarlig å gå rundt og tro at målgruppen tenker slik eller slik…du må VITE!

Vi har lang erfaring med undersøkelser for alt fra store konsern til start ups

Vi har levert utallige markedsundersøkelser gjennom en årrekke – alltid med et klart fokus på hvordan du som kunde kan benytte innsikten vi skaffer til å skape vekst. Vi  er opptatt av «need to know» og  holder oss unna «nice to know». Vi starter alltid med et arbeidsmøte sammen med kunden hvor vi snakker om hva dere skal bruke resultatene til. Vi har levert markedsundersøkelser i de fleste bransjer, fra industri til netthandel og alt i mellom. Vi lang erfaring med markedsundersøkelser for B2B og B2C, både fysiske produkter og tjenester. Noen av kundene vi har gjort markedsundersøkelser for er  Blush.no, Kredinor, Hasås, Komplett, Torp Sandefjord lufthavn, The Glow Code, Harmonie og Andebu Sparebank.

Du får tydelige anbefalinger med konkrete grep  du bør ta for å skape vekst 

Vi håndterer hele prosessen fra start til slutt. Vi er spesielt opptatt av tydelig rapportering og konkrete anbefalinger, slik at du får en smørbrødliste med våre anbefalinger i rapporten.  Dette vil gi deg et solid grunnlag for hvordan du skal legge strategier og planer for veien videre.

Dame med kaffekopp foran whiteboard med kulepunktet til markedsplan. Foto.

Vi kombinerer analytiske evner med kunnskap om hva som fungerer. Slik gir vi skreddersydde råd til din bedrift. Rett på sak!

Ta kontakt for en kaffe -eller Teamsprat da vel!

*Distribusjon av undersøkelsen kommer i tillegg (eksempelvis annonsering i sosiale medier), det gjør også evt. premier til trekning blant respondentene. Mva kommer i tillegg.