Design

Visualisering av strategien er kronen på verket. Aldri før har de visuelle elementene vært viktigere. I sosiale medier har du maks 1,7 sekunder på deg før kunden scroller videre. Våre dyktige designere sørger for at strategien visualiseres på en optimal måte, og utvikler design som skiller seg ut i mengden. Les mer om våre dyktige designere Linn og Jannicke her.

 

Design av logo og visuell identitet

En logo og visuell identitet skal speile merkestrategien, kunne brukes i mange sammenhenger og leve i lang tid. En logo og den visuelle identiteten utvikles alltid i tett dialog med deg, og du involveres allerede på skissestadiet. Slik sikrer vi et best mulig resultat, som du blir fornøyd med.

 

Designmanual/ profilmanual

Designmanualen inneholder de visuelle føringene for merkevaren, og alt materiell skal utvikles i henhold til denne. En designmanual inneholder logo og bruken av denne, grafiske profilelementer (ikoner etc.), farger og fonter. Videre inneholder den for eksempel bildestil, annonse- og brosjyremal, visittkort og brevark, eller andre designelementer. En god designmanual er avgjørende for å sikre konsistent kommunikasjon over tid. Alt er så mye lettere når malverket er på plass, da unngår du at det blir «hummer og kanari».

 

Annonseutforming, digital og print

Ved utvikling av annonser til print eller digitale flater er det viktig å utnytte det enkelte mediet maksimalt. Det handler om å treffe mottakeren i det modus de er akkurat når de konsumerer det enkelte mediet. Derfor lønner deg seg sjelden å kjøre eksakt samme annonse på tvers av kanaler. Vi kan lage alle typer annonser og er opptatt av å levere både stoppeffekt, et riktig budskap og en tydelig avsender.

 

Webdesign

Vi kan hjelpe deg med nettsiden fra A til Å, enten det er en enkel nettside eller en mer kompleks nettside, som for eksempel en nettbutikk. Nettsiden er bedriftens ansikt utad. Den skal være enkel å navigere i og ha et innbydende webdesign. Den skal fungere på alle skjermstørrelser og den skal gjøre det lett å kjøpe noe/ ta kontakt. Men det aller viktigste er innholdet. Nettsiden skal speile merkestrategien og tydelig få frem fordelene ved bedriften din. Du har 5 sekunder på deg på å vinne kunden. Vi har flere gode samarbeidspartnere på utviklingssiden, som sørger for at den tekniske delen av jobben er godt ivaretatt.

Markedsmateriell

Vi hjelper deg med både tekst og design av alt innen markedsmateriell. Selv om vi lever i en tid der det meste gjøres digitalt, kan fremdeles en god, gammeldags trykket brosjyre eller flyer skape gode resultater hvis den brukt riktig. Vi kan også bistå med messemateriell. Alt fra kreative ideer til hvordan skille seg ut, til design av stand og materiell. Dette kan være alt fra rollups, til beachflagg, messevegger, lykkehjul eller giveaways etc. Vi har mange dyktige partnere som gjør selve produksjonen av markedsmateriellet, dette tar vi aldri påslag på. Markdesmateriell lages alltid med en klar plan for hva du skal oppnå.