Presentasjoner

En god presentasjon er et svært viktig verktøy for å få frem budskapet ditt på en god måte. Enten du skal holde en stor presentasjon eller ha et viktig innsalgsmøte, så er en virkningsfull Powerpoint gull verdt.

Det er dessverre alt for mange som slenger sammen presentasjoner som verken fungerer visuelt eller innholdsmessig. Og du vet selv hvor kjipt du syns det er å se på foredrag hvor presentasjonen er tettpakket med tekst, eller presentasjonen ser ut som noe fra 19 pil og bue.

Vi kan hjelpe deg med en firmapresentasjon i Powerpoint du kan være stolt av! Se på det som din digitale firmabrosjyre, som du kan redigere når du måtte trenge det.

 

Ferdig design og oppsett: fra kr 30.000,-

 

Prisen inkluderer:

  • Oppsett av maler (farger og fonter)
  • Design og oppsett av ulike slides
  • Plassering og fordeling av tekst og bilder
  • Oppsett av eventuelle grafer/diagram

 

Prisen vi basere seg på hvor mye av grunnarbeidet dere har på plass; om selskapet har en god profilmanual, om dere har tekster og oppbygging på plass eller ønsker at vi bygger om hele storylinen, om dere har fine bilder og videoer tilgjengelige eller om de må skaffes av oss, og om dere har en tydelig strategi i bunnen som forteller hvem dere skal nå – budskapet vi skal formidle. Vi kan hjelpe dere uansett behov – ta kontakt med oss for en uforpliktende prat  😀

 

Prisen er eks. mva.

 

 

Vi bistår selvsagt også med  andre type presentasjoner enn firmapresentasjon. Om det er kun en mal du ønsker, eller finpuss av en presentasjon du allerede har. Uansett, så hjelper vi deg å bygge opp historien med bilder, tekster og manus – alltid med fokus på den som skal høre på.

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

 

Sjekk også våre blogginnlegg på emnet PowerPoint:

Her er Powerpoint-tabbene du bør unngå.

Les våre 7 tips til en god PowerPoint-presentasjon.

 

Vi har hjulpet flere titalls kunder med presentasjoner

Vi har hjulpet kunder som BI, Kåring Ledelse, Hasås, Senab Eikeland, Norva24, Skagerak Consulting, Jotun og Jobbute med å forbedre deres presentasjoner, både maler og innhold.